Nyheder

Veteranpakken får hård medfart

Regeringens veteranpakke løser ikke problemet for veteraner, der ikke kan få anerkendt deres arbejdsskade, mener blandt andre Soldaterlegatet.

Læs mere

Veteraner ankom til vands på Flagdagen

På Flagdagen sejlede skibet Oceans of Hope i land ved Nordre Toldbod med fem skadede veteraner ombord, der skulle deltage i paraden på Kastellet.

Læs mere

Merlin-BOG STØTTER SÅREDE SOLDATER

’Merlin – oplevelser på danske vinger’ har samlet 50 historier fortalt af dem, der flyver og arbejder for redningshelikopteren Merlin. Bogen udkommer i forbindelse med flagdagen.

Læs mere

Byggeriet af Veteranhjem Odense igangsat

VIDEO: Det første spadestik til et helt nyt veteranhjem i Odense blev torsdag den 31. august taget i fællesskab af tre parter i det nye veteranhjem.

Læs mere

Tak for et godt samarbejde!

Veterancentrets chef, oberst Jette Albinus, fratræder sin stilling, og Soldaterlegatet takker for tre års rigtigt godt samarbejde.

Læs mere

Aktivt ferieophold for veteranfamilier

VIDEO: Ni PTSD-skadede veteraner og deres familier har været på en uges aktiv ferie på Egmont Højskolen, hvor de har dannet nye fællesskaber.

Læs mere

Legater til pårørende

Pårørende til fysisk eller psykisk skadede veteraner kan nu blive indstillet til et legat hos Soldaterlegatet.

Læs mere

Veteraner på Folkemødet i kamp og debat

Skadede veteraner havde på weekendens Folkemøde sat politikere stævne i en kørestolsrugbykamp med efterfølgende debat i Forsvarets mobile mødelokale under overskriften ’Fra militær til civil’.

Læs mere

Ministerbesøg ved fondens årsmøde

På Soldaterlegatets årsmøde fremhævede beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i sin tale blandt andet regeringens indsats for at få skadede veteraner tættere på arbejdsmarkedet.

Læs mere