Nyheder

Aktivt ferieophold for veteranfamilier

Ni PTSD-skadede veteraner og deres familier har været på en uges aktiv ferie på Egmont Højskolen, hvor de har dannet nye fællesskaber.

Læs mere

Legater til pårørende

Pårørende til fysisk eller psykisk skadede veteraner kan nu blive indstillet til et legat hos Soldaterlegatet.

Læs mere

Veteraner på Folkemødet i kamp og debat

Skadede veteraner havde på weekendens Folkemøde sat politikere stævne i en kørestolsrugbykamp med efterfølgende debat i Forsvarets mobile mødelokale under overskriften ’Fra militær til civil’.

Læs mere

Ministerbesøg ved fondens årsmøde

På Soldaterlegatets årsmøde fremhævede beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen i sin tale blandt andet regeringens indsats for at få skadede veteraner tættere på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Hver tredje Afghanistan-veteran har PTSD-symptomer

En ny undersøgelse fra Veterancentret viser, at andelen af veteraner med symptomer på PTSD og depression stiger i årene efter hjemkomsten fra Afghanistan.

Læs mere

’Det fedeste er, at hunden ikke kan snakke…’

VIDEO: Via projektet ’Servicehund til veteran’, har veteranen Mikkel fået hunden Sif, der er trænet til at reagere, når Mikkel har angst, mareridt eller er nedtrykt.

Læs mere

Bedre hverdagsliv med mentorstøtte

VIDEO: Erfaringerne fra projektet ’Vejen til et godt hverdagsliv’ viser, at 96 % har fået et bedre hverdagsliv, mens 58 % er kommet tættere på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Kristian har PTSD: Behandling blev vendepunktet

VIDEO: Kristian vendte hjem fra udsendelse i 1994 og fik det gradvist værre og værre. Først i 2015 kom han i behandling for PTSD og senere en del af projektet ‘Vejen til et godt hverdagsliv’.

Læs mere

Konferencedag om veteraner med PTSD

‘Vejen til et godt hverdagsliv’ er navnet på et projekt, der siden 2015 har hjulpet veteraner med PTSD til at få en bedre hverdag. Evalueringen bliver fremlagt den 22. marts på en konference.

Læs mere