Nyheder

’Jeg håber at få en bedre livskvalitet gennem idrætten’

VIDEO: Jakob Andersen er skadet veteran og håber som nystartet deltager i DIF Soldaterprojekt at kunne bruge idrætten til at blive mere social.

Læs mere

DIF Soldaterprojekt – idrætstilbud for skadede veteraner

Projektet skal resocialisere skadede veteraner gennem særligt tilrettelagte idrætsaktiviteter, som skal medvirke til, at de igen kan inkluderes i det danske samfund.

Læs mere

Hjælp psykisk skadede veteraner

HKKF, HANDIVID og Soldaterlegatet har skrevet en fælles kommentar i Berlingske om, hvordan en helhedsorienteret indsats er vejen til, at veteranen kan få et bedre liv.

Læs mere

’VELKOMMEN HJEM’ kårer årets veteranpar

Ved foreningens konference den 2. november på Svanemøllens Kaserne blev årets mentor og veteran kåret som det bedste match.

Læs mere

Soldatens Hus styrker netværksdannelse

Foreningen ’Soldatens Hus’ har haft succes med at skabe et uafhængigt forum, hvor nuværende og tidligere soldater kan diskutere muligheder og udfordringer relateret til soldaterlivet.

Læs mere

KRIGSDANS på DRK

Søndag den 5. november kl. 21 viste DRK dokumentaren ’Krigsdans’, der går bagom den opsigtsvækkende og Reumert-vindende forestilling ’I Føling’.

Læs mere

Viden om veteraner

På konferencen ´Viden om Veteraner´ den 10. oktober i Horsens var fokus lagt på at styrke samarbejder, der gavner den fælles veteransag.

Læs mere

Oplevelsesklubber for veteraner  

Afdeling for Traume- og Torturoverlevere og Red Barnet tilbyder oplevelsesklubber i naturen for PTSD-ramte veteraner og deres familier med det formål at styrke deltagernes generelle livssituation.

Læs mere

Veteranpakken får hård medfart

Regeringens veteranpakke løser ikke problemet for veteraner, der ikke kan få anerkendt deres arbejdsskade, mener blandt andre Soldaterlegatet.

Læs mere