Invitation til frivillige – Veterankonference 2016

Den 29. november vil vi gerne invitere alle frivillige, der bruger tid og ressourcer på at støtte veteraner og pårørende, til at deltage i Veterankonference 2016. Formålet med dagen – De Kompetente Frivillige – er overordnet, at deltagerne skal forholde sig til begrebet ‘Frivillighed’ og sammen undersøge udfordringer i samarbejdet mellem frivillige, offentlige og private aktører.

Konferencen afholdes i et samarbejde mellem Forsvarets Veterancenter, Region Midtjylland, DIF Soldaterprojekt og Soldaterlegatet med det formål at undersøge, hvordan vi samlet set kan løfte indsatsen på veteranområdet – frivillige og fagprofessionelle i fællesskab.

Vi ønsker at invitere alle frivillige til en spændende dag, hvor der vil blive sat fokus på, hvordan frivillige bedst muligt ser sig selv indgå som en kompetent ressource i arbejdet med Danmarks veteraner.

Læs mere i invitationen og tilmeld dig konferencen via dette link

Veterankonference 2016

Konferencen afholdes over to dage. Dag 1 er henvendt til fagpersoner og på dag 2, inviteres alle frivillige kræfter med. Det overordnede spørgsmål for hele konferencen  er at undersøge, hvordan vi samlet set kan løfte indsatsen på veteranområdet – frivillige og fagprofessionelle i fællesskab. Målet er at ende op med nogle konkrete og praktiske tiltag, der allerede dagen efter konferencen kan sættes i værk med det sigte at etablere det bedste fundament for en fremtid og et solidt fodfæste efter forsvaret – uanset baggrund og situation.

Fakta

  • Sted: Hotel Nyborg Strand
  • Dato og tid: Tirsdag den 29. november fra kl. 08.30 – 17.00
  • Prisen for at deltage er 250 kr. inkl. mad og drikke.
  • Ønsker du at overnatte fra mandag til tirsdag, kan vi henvise til Hotel Hesselet. Booking sker billigst via www.booking.com.

For yderligere information: Se www.vk2016.dk

Kontakt de projektansvarlige: Ann-Christina Salquist på acs@soldaterlegatet.dk eller tlf. 23 29 76 04 Rune Oland på rol@dhif.dk eller tlf. 27 49 49 50

Skrevet af Marie Tanggaard

Overdragelse af åben økonomisk rådgivning

Overdragelse af åben økonomisk rådgivning

Fra 1. januar 2023 vil KFUM Soldatermission overtage tilbuddet om åben økonomisk rådgivning til skadede veteraner fra Soldaterlegatet. Tilbuddet vil fortsat være tilgængeligt på de ni velkendte lokaliteter (se nedenfor) hos både KFUM Soldaterrekreationerne...

læs mere