Nyheder

Økonomisk overblik 2022

Kalenderen for 2022 vedrørende økonomisk rådgivning ligger nu klar.

Læs mere

Soldaterlegatets årsmøde 2021

Soldaterlegatet holdt årsmøde den 27. maj 2021 i Danske Banks lokaler og med deltagelse af bl.a. forsvarsminister Trine Bramsen.

Læs mere

Veteran vinder principiel ankesag

En veteran har fået medhold i ankesag vedrørende second opinion-ordningen. Mange sager skal nu genoptages af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Læs mere

Åben økonomisk rådgivning 2021

Kalenderen for Åben økonomisk rådgivning i soldaterhjem og veteranhjem i 2021 ligger nu klar og kan hentes her.

Læs mere

Endnu en veteran får medhold i retten

Veteranen har fået medhold i, at hans psykiske lidelser skal anerkendes som en arbejdsskade. Dommen understreger, at myndighederne ikke kan afvise sager med henvisning til praksis.

Læs mere

’Jeg føler mig mere afklaret’

VIDEO: Følg Jakob Andersens rejse fra soldat, til studerende, til sygemeldt og nu, hvor han netop er blevet godkendt til et fleksjob.

Læs mere

PTSD-sager kan genoptages efter landsretsdom

Det er en god nyhed, at veteraner nu kan få deres sager genoptaget. Men myndighederne sagsbehandler stadig ikke med hjemmel i lovgivningen, mener Soldaterlegatet.

Læs mere

Anerkendelse i fastlagte rammer

Soldaterlegatet mener: ‘Festlige skåltaler til flagdagen er kun tomme ord, så længe skadede veteraner ikke får den rette støtte og lovmæssige hjælp, de behøver og har krav på efter en udsendelse.’

Læs mere

Utrættelig indsats for skadede veteraner

Stor diplomatisk gennemslagskraft har sikret Soldaterlegatets legitimitet og kendetegner fondens formand Peter Højland, der den 9. juli 2020 fylder 70 år.

Læs mere