Nyheder

Ride4Rehab i mål på Kastellet

VIDEO: På Flagdagen kom 45 skadede veteraner fra DIF Soldaterprojekt i mål efter ni etaper og godt 700 km på cykel landet rundt fra Frederikshavn til København.

Læs mere

Mindfulnessundervisning for veteraner

Veteraner har nu igen mulighed for gratis at deltage i det videnskabeligt dokumenterede program Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) i regi af Aarhus Universitet.

Læs mere

’Idrætten samler os som familie’

Jari Ylänen er den sidste i rækken af fire skadede veteraner, Soldaterlegatet følger de næste par år igennem deres deltagelse i DIF Soldaterprojekt.

Læs mere

Soldaterlegatet på kommuneturné

Soldaterlegatet har holdt møder med 23 kommuner i landet om, hvordan man kan hjælpe skadede veteraner tættere på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Analyse af veteraners arbejdsskadesager

Soldaterlegatet har igangsat en analyse af 700 veteransager på arbejdsskadeområdet for at afdække praksis i myndighedernes sagsbehandling.

Læs mere

Arbejdsskadesagerne til debat på Folkemødet

VIDEO: Under overskriften ‘Såret i krig – ret til erstatning?’ inviterede Soldaterlegatet til debat om, hvordan vi sikrer en bedre sagsbehandling af veteraners erstatningssager.

Læs mere

Årsmøde i idrættens tegn

VIDEO: Gæstetalerne ved Soldaterlegatets årsmøde var i år Forsvarschef Bjørn Bisserup og DIF Soldaterprojekt ved den PTSD-skadede veteran Jonas Hjorth Andersen, der har fundet støtte i idrætsfællesskaber.

Læs mere

Livvagten, der fik PTSD

Den tidligere livvagt Frank Martinsen er hårdt ramt af PTSD men finder nye mål for fremtiden via idrætten.

Læs mere

Viden om Veteraner 2018

På Veterancentrets konference i Vingsted den 25. april mødtes 280 deltagere, der alle er aktører på veteranområdet for at lytte og debattere.

Læs mere