Nyheder

Åben økonomisk rådgivning 2021

Kalenderen for Åben økonomisk rådgivning i soldaterhjem og veteranhjem i 2021 ligger nu klar og kan hentes her.

Læs mere

Endnu en veteran får medhold i retten

Veteranen har fået medhold i, at hans psykiske lidelser skal anerkendes som en arbejdsskade. Dommen understreger, at myndighederne ikke kan afvise sager med henvisning til praksis.

Læs mere

’Jeg føler mig mere afklaret’

VIDEO: Følg Jakob Andersens rejse fra soldat, til studerende, til sygemeldt og nu, hvor han netop er blevet godkendt til et fleksjob.

Læs mere

PTSD-sager kan genoptages efter landsretsdom

Det er en god nyhed, at veteraner nu kan få deres sager genoptaget. Men myndighederne sagsbehandler stadig ikke med hjemmel i lovgivningen, mener Soldaterlegatet.

Læs mere

Anerkendelse i fastlagte rammer

Soldaterlegatet mener: ‘Festlige skåltaler til flagdagen er kun tomme ord, så længe skadede veteraner ikke får den rette støtte og lovmæssige hjælp, de behøver og har krav på efter en udsendelse.’

Læs mere

Utrættelig indsats for skadede veteraner

Stor diplomatisk gennemslagskraft har sikret Soldaterlegatets legitimitet og kendetegner fondens formand Peter Højland, der den 9. juli 2020 fylder 70 år.

Læs mere

Idræt som socialt springbræt

VIDEO: Mikkel og Jarï er skadede veteraner og har igennem deltagelse i DIF Soldaterprojekts familiecamps oplevet en positiv ændrings i deres liv.

Læs mere

Sikker retning i LUK

Med stor beslutsomhed og klare retningslinjer har Sven A. Blomberg stået i spidsen for fondens legatuddelingskomitée i 11 år. Den 2. juli fylder han 70 år.

Læs mere

Veteran med PTSD får medhold i landsretten

Det var forkert, da Ankestyrelsen i 2015 afviste en veterans PTSD-diagnose som en arbejdsskade. Det har Vestre Landsret afgjort i en dom, der dermed er den første landsretsdom på området.

Læs mere