SMUK Nytårskoncert 2019

Invitation til nytårskoncert i Stærekassen på Det Kongelige Teater den 21. januar 2019 klokken 20.

På vegne af Slesvigske Musikkorps vil Soldaterlegatet gerne invitere dig med en ledsager til SMUK Nytårskoncert mandag den 21. januar 2019 klokken 20 i Stærekassen på Det Kongelige Teater. Billetterne er doneret af korpset til flere af landets veteranorganisationer – heriblandt Soldaterlegatet – og koncerten afholdes som et ekstra-arrangement, der er lukket for offentligheden.

Med solisterne Søren Sko og Andrea Gadeberg bakket op af et altid veloplagt SMUK – Slesvigske Musikkorps og med den dansende dirigent Torben Sminge i spidsen, er der lagt op til en stribe forrygende nytårskoncerter. Konferencierrollen er lagt i hænderne på musikerne Lars Olsen og Martin Knudsen, der i 2018 tog publikum med storm. 

Festlig musik, et flot sceneshow og ikke mindst et aldrig svigtende glimt i øjet kendetegner musikkorpsets nytårskoncerter, og koncerterne i januar 2019 bliver med garanti ingen undtagelse.

Koncerten bliver den 9. af i alt 10 nytårskoncerter og finder sted i Stærekassen, August Bournonvilles Passage, København.

OBS! Lukket arrangement for Forsvaret.

Tilmelding:

Hvis I ønsker at deltage, bedes I senest den 11. januar sende en mail til Marie Tanggaard mt@soldaterlegatet.dk Herefter vil vi reservere det ønskede antal billetter til jer. Billetterne er gratis.

Vi håber at se så mange som muligt og ser frem til en hyggelig aften.

På gensyn til SMUK Nytårskoncert.

FAKTA

Læs mere om SMUK Nytårskoncerter her. 

Skrevet af Marie Tanggaard