Soldaterlegatets digitale årsmøde 2020

Se her en miniudgave af formandens oplæg samt en videohilsen fra forsvarsminister Trine Bramsen.

Soldaterlegatet skulle den 25. maj 2020 have afholdt fondens 11. årsmøde. På grund af det nuværende forsamlingsforbud har fonden i stedet produceret et digitalt oplæg over 2019 i tal og fakta – fortalt af formand Peter Højland. Forsvarsminister Trine Bramsen, der gerne ville have deltaget i årsmødet, har sendt os en hilsen, som I kan se i forlængelse af formandens oplæg.

Vi håber, at I tager godt imod den elektroniske erstatning for det fysiske årsmøde. Vi håber ligeledes, at vi kan byde mange samarbejdspartnere, donorer og andre med tilknytning til arbejdet med skadede veteraner velkommen, når Soldaterlegatet den 1. oktober afholder et efterårsmøde, som finder sted i Kuppelsalen i Danske Bank, København. Invitation og program følger.

Se oplæg og hilsen her:

Se vores Youtube-kanal: Soldaterlegatet


Tak for et godt samarbejde og på gensyn!

FAKTA

Læs mere fondens bestyrelsesberetning og se hele regnskabet for 2019 i Soldaterlegatets årsrapport her.

Skrevet af Marie Tanggaard

Overdragelse af åben økonomisk rådgivning

Overdragelse af åben økonomisk rådgivning

Fra 1. januar 2023 vil KFUM Soldatermission overtage tilbuddet om åben økonomisk rådgivning til skadede veteraner fra Soldaterlegatet. Tilbuddet vil fortsat være tilgængeligt på de ni velkendte lokaliteter (se nedenfor) hos både KFUM Soldaterrekreationerne...

læs mere